ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 2004

Ηρώ & Ντία Αλαφούζου-Μαρίνα Τσιμσιρλή: «Η δεύτερη φύση», θρίλερ, Λιβάνης 2004

Βιογραφικό

Η Ηρώ Αλαφούζου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Η Ντία Αλαφούζου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Η Μαρίνα Τσιμσιρλή γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Περίληψη βιβλίου

Ο Σεμπάστιαν Ράιτ, ένας μοναχικός, δαιμόνιος ντετέκτιβ, αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός πλούσιου επιχειρηματία.

Τρεις μυστηριώδεις, παράξενες γυναίκες, που συγκατοικούν, θα έρθουν σε επαφή μαζί του και θα εμπλακούν στη διαλεύκανση της υπόθεσης βοηθώντας ή και παραπλανώντας τον.
Όσο προχωράει η έρευνα και οι φόνοι συνεχίζονται, τα στοιχεία που συγκεντρώνει ο ντετέκτιβ καταδεικνύουν ότι μια από τις τρεις γυναίκες είναι ο παρανοϊκός δολοφόνος. Η γυναίκα με τη δεύτερη φύση θα γίνει ο καταλύτης στη συγκλονιστική υπόθεση που θα σημαδέψει τον ήρωα.
Μέσα από συνεχείς ανατροπές, το παράλογο συγκρούεται με τη λογική, το φανταστικό συγχέεται με την πραγματικότητα και ο νους ακροβατεί επικίνδυνα στα όρια της τρέλας.
Τρεις Ελληνίδες συγγραφείς ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ανατρεπτικό αυτό θρίλερ, εμπνευσμένο από τους μεγάλους Αμερικανούς δημιουργούς του είδους.

Απόσπασμα

«Ήταν το πάθος της. Ήταν το μυστικό της, το οποίο δεν είχε αποκαλύψει ποτέ σε κανέναν. Ένιωσε ηδονή. Ήξερε να ξεφεύγει από τις δύσκολες καταστάσεις, μέσα από δρόμους που η εμπειρία τής είχε διδάξει. Πόσες ζωές, πόσες γενιές και πόσους τόπους είχε αφήσει πίσω της χωρίς ενδοιασμό και χωρίς την παραμικρή ανάμνηση! Ένιωθε ακόρεστη δίψα και έξαψη για κάθε της αναγέννηση, προσαρμοζόμενη στη συμβίωση με τους απογόνους κάθε γενιάς, που σύντομα και αυτοί θα γίνονταν παρελθόν».

Τιτίνα Δανέλλη: «Η τέταρτη γυναίκα», Αρμός 2004

Βιογραφικό

Η Τιτίνα Δανέλλη, γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Ρώμη. Είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε πολλά περιοδικά και σε απογευματινές εφημερίδες στο ελεύθερο και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ  και ειδικεύτηκε στο χρονογράφημα. Επίσης, έγραψε  σενάρια για τηλεοπτικές σειρές και έκανε μεταγλωττίσεις από ξένες ταινίες. Από το 1985 εργάστηκε αποκλειστικά στην εφημερίδα Ριζοσπάστης. Ανάμεσα στα έργα της είναι τα: Αντιπερισπασμός, Το Παιχνίδι του Δικαστή, Η Τέταρτη Γυναίκα, Τα Τέσσερα Μπστούνια και άλλα.

Περίληψη βιβλίου

Ο Λέων είναι ένα μεγαλειώδες ανθρωπάκι. Είναι γοητευτικός και συγχρόνως αποκρουστικός. Έτσι τουλάχιστον τον αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του. Ποια είναι όμως η 4η γυναίκα του; Ποιο μυστικό κρύβεται στη σχέση τους, ώστε μπροστά της να ωχριούν και το έγκλημα που έγινε αλλά και οι μορφές του στρατηγού της ΕΛΑΣ Άγγελου Βλάχου και της δημοσιογράφου Ευγενίας Ευγενικού, οι οποίοι ανέλαβαν την εξιχνίασή του;

«Ήμουν τότε ένα υπάκουο κατοικίδιο ζωάκι που πλάι του περπατούσε ένα μεγαλοπρεπές, ένα πανέμορφο και ακατανίκητο λιοντάρι. Ο βασιλιάς της ζούγκλας… με πράσινα μάτια. Όπως ήταν φυσικό η Τζίνι προτίμησε τον Λέοντα… Ήταν πολύ μικρή, κοριτσάκι με σοσονάκια και αλογοουρίτσα. Οι γονείς της ποτέ δε θα έδιναν τη συγκατάθεσή τους γι’ αυτόν τον γάμο, τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια. Ο Λέων έκανε σαν τρελός, ήθελε να τη νυμφευτεί αμέσως, να τη δεσμεύσει… Του ήταν ανυπόφορη η αναμονή. Τότε ακόμη δεν γνώριζε τον εαυτό του. Βιαζόταν να παντρευτεί, για να γιατρευτεί από τον έρωτά του. Για να χωρίσει… όπως συνεχώς κάνει. Έτσι ώστε να είναι ψυχικά ελεύθερος για να ερωτεύεται! Να παντρεύεται, να λυτρώνεται… Ο Λέων είναι παιδί της ζωής. Και η ζωή είναι και ερωτική. Είναι και επιπόλαια, είναι και εγωιστική και αντιφατική. Και σκληρή και τρυφερή και θλιβερή και χαμογελαστή. Κυρίως όμως είναι αγενής.»

Νίκος Ζωρογιαννίδης: «Γυναίκα μιας χρήσης», Άγκυρα 2004

Βιογραφικό

Ο Νίκος Ζωρογιαννίδης γεννήθηκε στο Καρπενήσι. Μετά τις πανεπιστημιακές του σπουδές έγινε δημόσιος υπάλληλος (γενικός διευθυντής του υπουργείου Πολιτισμού). Για το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Εγώ ο υπουργός σου» (Εκδόσεις Αρσενίδη, 1995) γράφτηκαν κολακευτικές κριτικές, πολύ ενθαρρυντικές για τη συνέχεια. Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, στα «Νέα» της 10ης Μαΐου 1995, γράφει μεταξύ άλλων: «… όπου με διαβολεμένο κέφι και οίστρο, που θυμίζει Τσέχοφ των διηγημάτων, αλλά και Ψαθά και Γιαλαμά και Τσιφόρο…», η Λίλυ Δράκου στον «Ελεύθερο Τύπο» της 22ης Μαΐου 1995 γράφει πως «… ο αναγνώστης που με μάτια Χ ξεπερνάει την πικρή επιφάνεια, θα νιώθει ότι πίσω από το καυστικό χιούμορ κρύβεται ο πόνος: «γιατί να μην είναι ο άνθρωπος αυτό που θα μπορούσε, που θα έπρεπε να είναι;»» και ο Ν. Φ. Μικελίδης, στην «Ελευθεροτυπία» της 11ης Ιουλίου 1995, γράφει για το ύφος γραφής του Νίκου Ζωρογιαννίδη: «… κάτι ανάμεσα στο δικό μας Δημήτρη Ψαθά και τον Αμερικανό Τζέιμς Θέρμπερ…».

Περίληψη βιβλίου

Αστυνομικό μυθιστόρημα με κεντρικό πρόσωπο τον Παύλο Αφράτο, έναν νέο άμεμπτης ηθικής, που πέφτει, ωστόσο, θύμα δικαστικής πλάνης και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη. Ο αναγνώστης παρακολουθεί βήμα προς βήμα την εξέλιξη και τα flash back των γεγονότων, για να βρεθεί στο τέλος έκπληκτος μπροστά στη λύση του μυστηρίου της υπόθεσης.

Τάσος Κοντέλης: «Σφαίρες, Σωκράτη, όχι κώνειο», Κέδρος 2004

Βιογραφικό

Ο Τάσος Κοντέλης γεννήθηκε το 1947 στη Σμύρνη, από τον Σάββα Κοντέλη και την Αθανασία Παρασκευά. Έζησε τα πρώτα χρόνια του στην Κωνσταντινούπολη. Η οικογένεια του, μετά τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου του 1955, εγκατέλειψε την Πόλη και εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, αρχικά στην Καβάλα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη. Εκεί μεγάλωσε, σπούδασε πολιτικός μηχανικός και εργάστηκε ως μελετητής ελεύθερος επαγγελματίας μέχρι το 2002.

Περίληψη βιβλίου

Η υπόθεση του βιβλίου εκτυλίσσεται σε μια χώρα φανταστική, όπου επίκειται να διεξαχθούν οι… Υφηλιακοί Αγώνες του 2004 και σε μια πρωτεύουσα, η οποία «κατά σύμπτωσιν» μοιάζει με την Αθήνα. Και ο Σωκράτης του τίτλου; Είναι ο σύγχρονος… Σωκράτης; Μεγιστάνας, βέβαια, στην ιστορία υπάρχει: ο Σωκράτης Μποκανάς. Ο πρωταγωνιστής του βιβλίου δεν είναι, όμως, ο μεγιστάνας Σωκράτης Μποκανάς, αλλά ένας απλός και μπατίρης 48/άρης ντετέκτιβ, ο Ιορδάνης Κανάκης, που το φέρνει έτσι η περίσταση ώστε να απλώσει χέρι βοήθειας στον μονάκριβο και γοητευτικό γιο του επιχειρηματία και, χάρη σ’ αυτό το παιχνίδισμα της τύχης, να κερδίσει τη συμπάθεια και τη φιλία του τελευταίου. Φίλοι, όμως, αυτοί οι δύο; Πόσο στ’ αλήθεια φίλοι μπορούν να γίνουν από τη μια ένας ντετέκτιβ της συμφοράς, ο οποίος για να ζήσει κυνηγά να πιάσει παντρεμένες που απατούν τους συζύγους τους και χάνει τα λιγοστά λεφτά του στο Χρηματιστήριο και από την άλλη ο χαϊδεμένος γιος ενός οικονομικού μεγιστάνα; Πώς μπορεί να ταιριάξει ένας καφενόβιος λαϊκός ντετέκτιβ, ο οποίος όλο αναβάλλει τον γάμο που έχει υποσχεθεί σε μια πωλήτρια πολυκαταστήματος, με έναν καλλιεργημένο αρχιτέκτονα, μοναχογιό και κανακάρη μιας ζάπλουτης οικογένειας, ο οποίος – τι φυσικότερο; – είναι ασυγκράτητος γυναικάς και γαμπρός περιζήτητος από τις ωραιότερες γυναίκες της καλής κοινωνίας; Κι όμως! Όλα μπορεί να συμβούν όταν η ζωή αποφασίσει να βγάλει τη γλώσσα και να κοροϊδέψει ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο. Ο τρελός έρωτας του Νούλη Μποκανά για μια Ρωσίδα πόρνη θα τον κάνει να γυρίσει την πλάτη στον κόσμο του. Κι ένα πιο εκπληκτικό γεγονός (που δεν θα αποκαλυφθεί εδώ για να μην καταστραφεί η απόλαυση της ανάγνωσης) θα αποτελέσει την αιτία που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα. Και τότε θα τεθούν σωρηδόν τα ερωτήματα: Μπορεί οι φόνοι ασήμαντων ανθρώπων να παραμείνουν ατιμώρητοι, επειδή το δίκαιο του ισχυρού σκεπάζει τα πάντα; Μπορεί μια υποταγμένη σε συμφέροντα αστυνομία να διαλύσει ένα τεράστιο δίκτυο πορνείας, που ανήκει στα ίδια τα αφεντικά της; Μπορούν εννιά γυναίκες να γεννήσουν ένα παιδί σε ένα μήνα; Μπορεί ένα ξέφτι νήματος, αν σκαλώσει σε μια ακκίδα, να ξεπλέξει, όπως λέγεται, ολόκληρο πουλόβερ; Μπορεί τελικά μια οικονομική αυτοκρατορία να καταρρεύσει, μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε στο διάβα της ένας φτωχό-πρόδρομος ντεντέκτιβ, ο Ιορδάνης Κανάκης; Ναι, πράγματι, όλα μπορούν να συμβούν σε μια χώρα βγαλμένη από τη φαντασία, έτσι ώστε με μια «κάθαρση» να αλλάξουν τόσο «θεαματικά» και τόσο «εις βάθος» τα πράγματα, ώστε να γίνουν, όπως είναι βολικό σε όσους κινούν τα νήματα, ξανά τα ίδια. Κι όλα αυτά γραμμένα με χιούμορ, με γλώσσα ρέουσα και με χαρακτήρες ωραία σκιαγραφημένους.

Φώντας Λάδης: «Μπίρα με γρεναδίνη», Άγκυρα 2004

Βιογραφικό

Γεννήθηκε, το 1943 στη Σπάρτη. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε Ελληνικές εφημερίδες και περιοδικά και συνεργάστηκε με έντυπα του εξωτερικού. Την περίοδο 1967 – 1973 έζησε στη Ρώμη. Συνεκδότης με τον Δημήτρη Γκιώνη του περιοδικού “Τετράδιο” από το 1974 ως το 1976. Έχει γράψει ποίηση, πεζογραφία, ταξιδιωτικό, πολιτικό και ιστορικό δοκίμιο, καθώς και βιβλία για παιδιά. Ποιήματα του μελοποιήθηκαν από το Μίκη Θεοδωράκη, το Μάνο Λοΐζο, το Χρήστο Νικολόπουλο, το Θάνο Μικρούτσικο, το Μάριο Τόκα, το Λίνο Κόκοτο, το Δημήτρη Λάγιο και άλλους Έλληνες συνθέτες. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), της Ένωσης Μουσικοσυνθετών – Στιχουργών Ελλάδας (ΕΜΣΕ) και ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Εταιρείας Αρχείου και Μελετών “Μνήμες”.

Περίληψη βιβλίου

Τι σχέση έχει ένας ασφαλιστής από την επαρχία, περαστικός από την Αθήνα, που βλέπει από το παράθυρο του ξενοδοχείου του ένα άγριο έγκλημα, με έναν Ίμβριο περιπτερά που αναγκάζεται να σκοτώσει ένα κλεφτρόνι; Τι συνδέει τη Σουάν Γιου, μια όμορφη στριπτιζέζ από την Ταϋλάνδη, με τον Άνταμ Κοσέφσκι, που έρχεται να βρει τη γυναίκα του στα πολωνέζικα στέκια της Αχαρνών; Ακόμα: τι περιέχει έναν μακρόστενο δέμα, τυλιγμένο με γούνες από κουνέλι; Γιατί η Αμαλία, μια Βραζιλιάνα, παντρεμένη με ένα βιοτέχνη που ζει στο Παγκράτι, σπρώχνει τη δεκαεφτάχρονη κόρη της στην αγκαλιά ενός μεσήλικα; Ποιος είναι, τέλος, ο μυστηριώδης «λαγός», που φλερτάρει τις κοπέλες, που δουλεύουν στα μπαρ του Κουκακίου;

Χίλιοι αδιέξοδοι «μικρόκοσμοι» εμφανίζονται συνεχώς και σβήνουν μέσα στα δυσδιάκριτα σύνορα της απλής, καθημερινής ζωής και του εγκλήματος. Παράνομα στοιχήματα και ύποπτες συναλλαγές στο διαδίκτυο, ανομολόγητες επιθυμίες και ερωτικά πάθη, εμπόριο όπλων, ναρκωτικά και ανελέητος ανταγωνισμός ανάμεσα στους νονούς της νύχτας. Ο Φώντας Λάδης, μετά από μακρόχρονη, επιτυχημένη θητεία στην ποίηση, την πεζογραφία και το δοκίμια έρχεται να μας δώσει με έναν δικό του, «κινηματογραφικό» τρόπο τη συνεισφορά του στην πεζογραφία της σύγχρονης πόλης.

Πέτρος Μάρκαρης: «Αθήνα, Πρωτεύουσα των Βαλκανίων», Γαβριηλίδης 2004

Βιογραφικό

(Δες σημείωση στο βιογραφικό του βιβλίου «Παλιά, πολύ παλιά»)

Περίληψη βιβλίου

Τι είναι τελικά η Αθήνα; Μία από τις είκοσι πέντε πρωτεύουσες της Ενωμένης Ευρώπης ή η πρωτεύουσα των Βαλκανίων; Η πόλη που επαναπάτρισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες ή η πόλη των μανιακών οδηγών, του φραπέ και των μεταναστών; Όσοι έχουν διαβάσει τα τρία μυθιστορήματα του Πέτρου Μάρκαρη γνωρίζουν τη σχέση αγάπης-μίσους που έχει με την Αθήνα.

Στο «Αθήνα, πρωτεύουσα των Βαλκανίων» επιχειρεί να περιγράψει τα διάφορα πρόσωπα της πόλης που είναι αξιολάτρευτη, αλλά και απεχθής για τους κατοίκους της, πολύ ανθρώπινη αλλά και εξαιρετικά απάνθρωπη. Και επειδή οι Αθηναίοι φεύγουν από την πόλη τους με κάθε ευκαιρία, ένα από τα διηγήματα διαδραματίζεται σ’ ένα νησί, το καλοκαίρι, δίπλα στη θάλασσα…

Γ. Νίκας: «Ταξίδι στην κόλαση», Πατάκης 2004

Βιογραφικό

(Δες το βιογραφικό στο βιβλίο «Ένα εκατομμύριο δολάρια»)

Περίληψη βιβλίου

O Ραούλ Γκραμπόφσκυ δεν ήταν από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες, μ’ όλο που τ’ όνομά του αναφερόταν δίπλα σ’ εκείνα του Λιούμετ, του Σκορσέζε και του Πολάνσκι κάθε φορά που γινόταν λόγος για την ανανέωση του αμερικανικού κινηματογράφου. Έτσι, όταν διάβασα στην εφημερίδα ότι μια δεκατριάχρονη κοπέλα τον κατηγορούσε ότι την είχε παρασύρει σπίτι του και την είχε βιάσει, δεν έδωσα μεγάλη σημασία. Δε φανταζόμουνα ότι ο πρόεδρος της «Τζένεραλ Ελεκτρόνικς», μιας από τις είκοσι μεγαλύτερες εταιρείες της Αμερικής και παραγωγός της τελευταίας ταινίας του Γκραμπόφσκυ, θα μου ζητούσε να αποδείξω ότι επρόκειτο για πλεκτάνη.

Ήταν μια όχι πολύ καθαρή υπόθεση, ιδίως επειδή όσο περισσότερα μάθαινα για το υποτιθέμενο θύμα του βιασμού τόσο λιγότερο μου άρεσε. Κι όσο προχωρούσε η έρευνά μου τόσο έμοιαζε να απομακρύνεται η αλήθεια. Μια αλήθεια που, όταν μου αποκαλύφθηκε, μάλλον απροσδόκητα, μ’ έφερε αντιμέτωπο με μιαν από τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες αποφάσεις της ζωής μου.

Χρύσα Σπυροπούλου: «Ένα αθώο παιχνίδι», Άγκυρα 2004

Βιογραφικό

Η Χρύσα Σπυροπούλου γεννήθηκε στις Σέρρες το 1957. Ασχολείται με την κριτική βιβλίου. Συνεργάζεται με εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά.  Βιβλία της: Ο αρχαιοελληνικός κόσμος στην ποίηση της Ζωής Καρέλλη,  Α.Σ.Ε., Θεσσαλονίκη 1988, Αναγνώσεις, Πρόσπερος , Αθήνα 1992, Αντανακλάσεις, Πρόσπερος , Αθήνα 1994, Ομίχλη στη λίμνη, Οδός Πανός , Αθήνα 1998, Μάσκες στη σκιά,   Άγκυρα 2000, Ένα αθώο παιχνίδι,   Άγκυρα 2004, Δίχως ίχνη, αστυνομικό, Κέδρος 2006, Το μυστικό της λίμνης, Κέδρος 2008. Επιμελήθηκε τον τόμο Οικοεγκλήματα, Κέδρος 2008. Τα μυστήρια της Αίγινας, Κέδρος 2010.  Συλλογή διηγημάτων 14 συγγραφέων με επιμέλεια δική της  θα κυκλοφορήσει από τα Ελληνικά Γράμματα.  Μεταφράσεις: Αλόη, Κάθριν Μάνσφηλντ, Οδός Πανός, Αθήνα 1993, Κάρολ,  Πατρίσια Χάισμιθ,  Πρόσπερος, Αθήνα 1993, Δύο αδέρφια διαφορετικού φύλου,  Οδός Πανός, Αθήνα 1995.

Περίληψη βιβλίου

Η Λίντα ζει μόνη της σ’ ένα τροχόσπιτο κάπου στα Μεσόγεια και αναζητεί απεγνωσμένα την αντρική συντροφιά. Το παιχνίδι, όμως, που παίζει με τους αγνώστους χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρονικά μέσα γίνεται εφιάλτης, γιατί υπάρχουν καταστάσεις που ξεφεύγουν από τον έλεγχο, γιατί ο άλλος αποδεικνύεται απρόοπτος και καταστροφικός. Ποιοι είναι στην πραγματικότητα αυτοί που την πλησιάζουν; Πόσο καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον; Κι όταν βρίσκεται δολοφονημένη, οι ύποπτοι είναι πολλοί. Από τον πρώην σύζυγο μέχρι τον απογοητευμένο εραστή. Και ο αστυνόμος Ηλιού μαζί με την βοηθό του καλούνται για άλλη μια φορά να ξεδιαλύνουν το μυστήριο.

Γιάννης Τσιτσίμης: «Η επιστροφή του Ραμόν», Εγνατία Οδός 2004

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Τσιτσίμης γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1966. Κείμενα, άρθρα και διηγήματά του δημοσιεύτηκαν κατά καιρούς σε πολλές εφημερίδες, λογοτεχνικά έντυπα και περιοδικά. Από το 1997 ασχολείται με την παραγωγή ταινιών μικρού και μεσαίου μήκους. Το 2000 προβλήθηκε από την ΕΤ 3 η τηλεταινία (σε σενάριο, σκηνοθεσία Αχιλλέα Ψαλτόπουλου-Γιάννη Τσιτσίμη) «Ένα πτώμα χορεύει στο σεληνόφως». Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της οργανωτικής επιτροπής των περιφερειακών εκδηλώσεων του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για το Κιλκίς. Οι περισσότερες ταινίες του κυκλοφόρησαν συνολικά σε DVD με τίτλο: «Εφιάλτες από την κόλαση». Έχει γράψει ακόμη: «Ο ιερός πάτος του αγίου αλκοόλ», «Οι σφαίρες θα ‘χουν τ’ όνομά σου, αγαπημένη».
Εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση του Ν.Κιλκίς.

Περίληψη βιβλίου

Ο Ραμόν Βέγα, ένας επαγγελματίας δολοφόνος. Ένας ψυχρός εκτελεστής χωρίς τύψη. Ένας, όσο κι αν φοβόμαστε τη λέξη αυτή σήμερα, τρομοκράτης. Ο Νίκος Καρέλης, υπουργός εξωτερικών. Ο Λίνος, νέος και όμορφος. Ο μπάρμαν Λένιν. Όλοι περιμένουν το ίδιο πράγμα, την επιστροφή του Ραμόν.

Γιώργος Χρηστέας: «Femme fatale», Ωμέγα 2004

Βιογραφικό

O Γιώργος Χρηστέας γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Περίληψη βιβλίου

Εκείνη είναι η φαμ φατάλ, γυναίκα που σκοτώνει: ακαταμάχητη, γοητευτική και παθιασμένη, ερωτική και σκοτεινή, με εκρηκτικό παρελθόν κι αβέβαιο μέλλον… αληθινά μοιραία γυναίκα για κάθε άντρα που κάνει το λάθος να μπλεχτεί μαζί της.

Εκείνος είναι ένας ήσυχος άντρας, που ζει μια φυσιολογική ζωή, όταν κάποια στιγμή η φαμ φατάλ τον μπλέκει στα σατανικά σχέδιά της.

Τότε η ζωή του σε μια νύχτα καταστρέφεται, φεύγει κυνηγημένος απ’ τη χώρα και βουλιάζει. Κάποια στιγμή όμως θα γυρίσει, έτοιμος να κερδίσει πάλι τη ζωή του και να πάρει εκδίκηση. Τότε θα εμπλακεί σε μια ιστορία σκοτεινή, γεμάτη έρωτα και πάθος, ίντριγκες, σεξ και αίμα -μια ιστορία όπου τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει και ο θάνατος καραδοκεί σε κάθε βήμα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: