Διαγωνισμός Αστυνομικού Διηγήματος

A5-d-039-01.preview

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

1ος Διαγωνισμός Αστυνομικού Διηγήματος της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας και των Εκδόσεων Άπαρσις

 

H Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας και οι εκδόσεις Άπαρσις συνδιοργανώνουν Διαγωνισμό Αστυνομικού Διηγήματος με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων αστυνομικής λογοτεχνίας. Έναρξη του διαγωνισμού ορίζεται η 3η Δεκεμβρίου 2012 και λήξη η 28η Φεβρουαρίου 2013.

Το θέμα του διαγωνισμού

Τα διαγωνιζόμενα διηγήματα πρέπει να είναι αστυνομικά διηγήματα (με την ευρεία έννοια του όρου), τα οποία δεν θα έχουν συμμετάσχει σε άλλο διαγωνισμό και δεν θα έχουν δημοσιευτεί σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή.

Δικαίωμα συμμετοχής-προϋποθέσεις

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ενήλικες μέχρι 40 ετών, ανεξάρτητα αν έχουν εκδώσει ή όχι κάποιο βιβλίο λογοτεχνίας. Τα διηγήματα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 3.000 λέξεις.

Η κριτική επιτροπή

Η κριτική επιτροπή είναι τριμελής και απαρτίζεται από τα εξής μέλη της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας:

Τιτίνα Δανέλλη, συγγραφέας

Δημήτρης Μαμαλούκας, συγγραφέας

Σέργιος Γκάκας, συγγραφέας

Οι νικητές

Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα 20 καλύτερα διηγήματα του διαγωνισμού που θα εκδοθούν σε βιβλίο από τιςΕκδόσεις Άπαρσις. Στους 3 πρώτους νικητές του διαγωνισμού θα απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα.

Διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό

Η υποβολή των διηγημάτων γίνεται με αποστολή email στο aparsis.crimestory@gmail.com Στο θέμα του email να αναγράφεται ο τίτλος του διηγήματος. Συνημμένα στο email πρέπει να είναι:

1. Το διήγημα (σε αρχείο word 1997-2003 doc), στην αρχή της πρώτης σελίδας του οποίου θα πρέπει να αναγράφεται μόνο ο τίτλος του διηγήματος, χωρίς το όνομα του δημιουργού.

2. Το βιογραφικό του διαγωνιζόμενου (σε διαφορετικό αρχείο word 1997-2003 doc), το οποίο θα συμπεριλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας του διαγωνιζόμενου.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο vitamibarouak@gmail.com με τον συγγραφέα Βαγγέλη Μπέκα, ο οποίος είναι υπεύθυνος διοργάνωσης του διαγωνισμού εκ μέρους των Εκδόσεων Άπαρσις.

Για να διαβάσετε τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Άπαρσις http://www.aparsis.gr/

 

Eλληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας http://crimefictionclubgr.wordpress.com/

Εκδόσεις Άπαρσις, Μυκηνών 9, Κεραμεικός, Αθήνα, 10435, 2103455226 http://www.aparsis.gr/

Advertisements

2 Σχόλια to “Διαγωνισμός Αστυνομικού Διηγήματος”

  1. Αχ, αυτά τα όρια ηλικίας! Πόσο δεσμευτικά και πόσο «συμβατικά», σάμπως η διαφορά δυο τετραψήφιων να καθορίζει επαρκώς την ωριμότητα της σκέψης και την ανησυχία της ψυχής…

  2. Κατερίνα Κ.!!! Πόσο δίκιο έχεις!!! Το κακό είναι, ότι το αναγνωρίζουν και συμπάσχουν οι … άνω των … 40 ετών(!). Όμως, στα σοβαρά τώρα: Αν και το Αστ/κό μυθ/μα είναι ένας μύθος, μια ιστορία, που είναι, τότε, έχω να πω πως τα καλύτερα παραμύθια γράφτηκαν από παππούδες!!!, γιατί, χρειάζονται Σοφία, πείρα Ζωής, και τόσα, που δε μπορεί να υπάρχουν στην ηλικία πχ των 25 ετών!!!
    …Καιρός να κάνουμε ένα σύλλογο(!) κατα των ορίων ηλικίας!!!, που είναι ίσως ένας τύπος «ρατσισμού της σκέψης»!!!, που ακόμα δεν εντοπίστηκε!… Είναι άδικο και βάρβαρο!, χίλια συγνώμη, το να οριοθετείς ηλικιακά τη σκέψη, τη γνώση, το ταλέντο, το Λόγο!
    Σας ευχαριστώ!…
    χα!χα!!! , απ’ τη μιά, εκείνοι: «Οι Πουαρώ των Αστ/κών Μυθ/των», και απ΄ την άλλη, εμείς: «Τα …πουρώ!….»…
    Τί να πει κανείς!… Γιώργος Χατζόπουλος. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία, και παρντόν για την υπερβολή!….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: